Small Cute Grey Red Outline Pointer
Hey! Welcome to my online diary.

Follow me:
Twitter: @sabbynina
Tumblr: Flightless Bird
Instagram: sabbynina
WeChat: sabbynina
»am I that skinny?
Monday, December 9, 2013

Assalamualaikum annyeongg!

Okay, HAI!

Sorry I’ve been gone for a while. Life as a student is never easy.



Anyways, I have a major issue right now. Seriously aku geram about people yang always nak pertikaikan berat aku, kenapa aku kurus sgt, keding sangat. I mean hey, it’s not that I choose to be this skinny. I eat a lot. Very much. Sometimes, TOO MUCH! Dah nak buat macam mana rate metabolism aku rendah.

Please, tolong jangan nak tanya “awat hang kurus sangat?”, “hang ni mati laki ka? Kuruih ja”, “hang nak lemak aku sikit dak?” and yang paling geram bila orang cakap “makan la banyak sikit! Kurus ja ni”. Ya Allah Ya Rabbi, AKU MAKAN BANYAK DAH HOI!

Kadang kadang kira BMI, asyik asyik underweight je, sedih oh tengok. Then orang selalu cakap “alaaa, nanti lepas kawin naik ah”. Haa time tu kalau ada hat yang nak pertikai awat aku gemuk pulak….. aku angkat middle finger ja.


Sorry. Sedih sangat dah topic ni. Tak tahan pun ada kadang kadang. K bye.
trash talked @ 11:53 AM